Kontakta oss

Oss når du alltid

Vi är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa byggtjänster och produkter. Vår personliga och professionella service är fokuserad på att uppfylla era önskemål och behov. Vi har ett brett sortiment av produkter och tjänster, från nybyggnation till om och tillbyggnad. Kontakta oss gärna för att diskutera era projekt! Vi ser fram emot att arbeta med er.

Kontaktinformation

Mail: tab@tabyggproduktion.se

Telefon: 0581-419 91

Tommy Allström Byggproduktion AB

Org.nr: 556554-8426

Momsred.nr: SE556554842601

 

Hitta hit

Besöksadress: Stafettgatan 31, 711 34 Lindesberg

Öppettider:

Mån-Tors: 06.30-16.00

Fre: 06.30-13.00

 

Skicka ett meddelande

Visselblåsarlagen

Visselblåsarlagen är en lag som gör att man som anonym kan larma om missförhållanden eller brottsligt agerande på företaget. Antingen som anställd, kund eller annan utomstående.

 

Så snart ett larm om allvarliga missförhållanden inkommit erhåller visselblåsaren en bekräftelse om att WB Integritet mottagit larmet.

Omgående efter att Tommy Allström Byggproduktion tagit del av ett larm sker en analys de uppgifter som det slagits larm om för att avgöra om det fordras ytterligare utredning.

I den utsträckning det kan anses lämpligt återkopplar Tommy Allström Byggproduktion regelbundet till visselblåsaren om hur ärendet hanteras.

 

Tryck här för att en anmälan gällande detta