Om oss

Vi bygger för en hållbar framtiden

Tommy Allström Byggproduktion erbjuder industrier, fastighetsförvaltare och offentlig förvaltning, kostnadseffektiva och kundanpassade ny-, till- och ombyggnader inom givna tids- och kostnadsramar. Detta gör vi med kunnande, erfarenhet, flexibilitet, kreativitet, lyhördhet och servicefokuserad omtanke om kunden.

Om TAB

Tommy Allström Byggproduktion erbjuder en unik kombination av kostnadseffektivitet och kundanpassad service. Med högt kompetenta, erfarna och flexibla medarbetare, som håller sig uppdaterade med de senaste trenderna inom byggbranschen, arbetar vi för att uppfylla våra kunders behov. Vi är måna om att uppfylla tids och kostnadsramar, samtidigt som vi ger kunden en personlig och omtänksam service. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa ny-, till och ombyggnadslösningar som är anpassade efter kundens önskemål. Vi har ett stort fokus på att leverera hållbara och energieffektiva lösningar som är säkra och kostnadsmedvetna. Vi tror på att skapa långsiktiga relationer med våra kunder och att bygga vår verksamhet på ett starkt förtroende.

Kontaktnät

Vi erbjuder ett omfattande kontaktnät som ger tillgång till kompetens för alla typer av byggprojekt. Våra tjänster omfattar arkitekter, konstruktörer och entreprenörer som kan hjälpa till att skapa visionen för ditt projekt. Vi har ett team med erfarna och dedikerade experter som är tillgängliga för att hjälpa till med att planera, designa och leverera ett projekt som motsvarar dina behov. Vi strävar efter att tillhandahålla lösningar som är flexibla, kostnadseffektiva och skräddarsydda efter dina specifika krav. Vi kan hjälpa till med att få ditt projekt att bli ett lyckat resultat. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina unika önskemål.

Ansvarskänsla

Vi är ett företag med personlig ansvarskänsla och omfattande erfarenhet av byggnation. Vi är ca 40 anställda, vilket ger oss en kort beslutsväg, vilket betyder att det finns ett nära samarbete mellan er och oss. Vi har ett brinnande engagemang för att ständigt förbättra och uppdatera vår branschkunskap, vilket vi anser är nyckeln till ett framgångsrikt företag. Vi är övertygade om att den kundfokuserade ansats som vi har, kommer att förbättra våra relationer och samarbeten med våra kunder och leverantörer.

Myndigheter

Lämna allt till oss. Vi åtar oss hela byggkedjan, inklusive bygglovsansökan och kontakter med myndigheter. Med vår breda kompetens inom betong-, byggnadssnickeri och anläggningsarbeten har vi alla förutsättningar att hantera alla typer av bygg och anläggningsprojekt. Vi har även godkännande och utbildning som kvalitetsansvarig enligt BBR och PBLreglerna, vilket gör att du kan vara trygg i att få ett slutresultat som motsvarar dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att leverera ett högklassigt slutresultat som uppfyller eller överträffar de krav som ställs.