Epiroc kontor

Projektet

Byggnaden är formad för att fungera som ett nav för hela anläggningens kontorsarbetsplatser och möten och binder ihop tre befintliga byggnader: den röda tegelbyggnaden från början av 1900-talet och kontorshuset från 1965 utmed Klerkgatan, samt matsals- och konferensbyggnaden med den om- och utbyggda restaurangen från 2011.

Bottenplanet innehåller huvudentré med reception, utställningsyta och en mindre biosalong. Här finns också ”plazan” utformad för möten, enskilt arbete och avkoppling. Kontorsdelen är till övervägande del utformad för ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Fasaden är klädd med aluminiumkassetter i silvermetallic-kulör i två olika tjocklekar. Projektet omfattar 3 800 m2 BTA och byggnaden är uppförd med stålstomme.

Detaljer

Plats: Örebro

Tidsram: 12 månader

Startdatum: Mars 2017

Slutförs: Mars 2017

Beställare: Atlas Copco

Storlek: 1 000 kvm

Platschef

Arbetsledare