Utbyggnad av ICAs lager i Borlänge

Projektet

Vi är stolta över att få möjligheten att bygga ut ICAs lager i Borlänge för andra gången. Projektet innebär att bygga ut varulagret, så väl som en ny varumottagning och ytterligare ett truckrum. Allt detta på en total yta på ca 3 400 kvm. Som extra bonus kommer solceller att installeras på taket. Vi är väl medvetna om vikten av att göra ett så hållbart projekt som möjligt. Vi kommer att använda miljövänliga material och göra vårt bästa för att säkerställa att hela byggnaden är energieffektiv. Vi hoppas att vi kan skapa ett projekt som håller i många år framöver och som ger ICA en långsiktig fördel.

I nuläget har 2 utav 3 utbyggnader genomförts och är slutbesiktigade och överlämnade till ICA som har de delarna i full drift för sin verksamhet.

 

2023-05-09
Byggnaden fick godkänt intermistiskt slutbesked. Sprinklertanken som ska upprättas är en sidoentreprenad och går utanför vårt åtagande.

Detaljer

Plats: Borlänge

Tidsram: 13 månader

Startdatum: Juni 2022

Slutförs: Juli 2023

Beställare: Catena

Storlek: 3 400 kvm

Platschef

Jonas Arvidsson

 

Arbetsledare