Tillbyggnad Lyko

Projektet

Vi har precis startat ett stort projekt för att bygga en tillbyggnad utav det befintliga lagret åt Lyko i Vansbro. Bygget kommer att ge Lyko en utökning med 200% och kommer att öka deras lagerutrymme från 11 750 kvm till 35 250 kvm. Vi kommer att börja bygget i juli 2022 och det beräknas ta omkring 17 månader att slutföra projektet. Vi kommer att behöva bearbeta en hel del berg och det kommer att vara ett stort fokus under byggprojektet. Projektet kommer att beställas av RE NL Vansbro 1 AB och vi ser fram emot att kunna slutföra det här projektet framgångsrikt.

Projektet är överlämnat till Lyko och blev inflyttningsklart 10 November 2023!

Detaljer

Plats: Vansbro

Tidsram: 17 månader

Startdatum: Juli 2022

Slutfördes: November 2023

Beställare: RE NL Vansbro 1 AB

Storlek: ca 23 500 kvm

Platschef

Peter Luth

Arbetsledare

Eddie Danielsson